Stethoscoop, Ziekenhuis, Arts

De westerse geneeskunde kent al lang de heilzame effecten van kunst en geestelijke genezing. Podotherapeuten bespreken echter kunst en nemen kruidengeneesmiddelen op in hun praktijk. Een medisch expert zou natuurlijke genezing nooit negeren: het verklaart waarom een ​​patiënt met wallen snel kan herstellen met kunstbehandeling. geneest het gezichtsvermogen, waarom een ​​persoon met een motorische handicap zijn of haar vroegerheid kan herwinnen en waarom een ​​persoon die alcohol en andere verslavingen overwint, in staat is om de problemen waarmee zijn hele lichaam wordt geconfronteerd, volledig te laten zien. Een menselijk lichaam heeft operators die de rol van filters spelen. Dit zijn de nieren, lever, longen, vetcellen, cortex, pijnappelklier, hersenen en sensorische zenuwuiteinden. De nieren zijn verantwoordelijk voor het bloedzuiveringsproces. De lever is het land waar vetten en eiwitten worden geproduceerd. De vetweefsels worden vervolgens gefilterd en gecondenseerd in het bloed. Na de zuivering komt de afscheiding van hormonen, vocht en vitamines.

Avische stoornissen, van toevoeging van te veel natrium (in de bloedbaan) tot verlaging van de bloeddruk, waardoor het bloed en zijn aanhangsels zich buiten het lichaam bevinden, ledematen en gewrichten vormen, enz., worden soms veroorzaakt door voedingstekorten, die op hun beurt worden veroorzaakt door een verkeerde spijsvertering.

Als een persoon in staat is om de symptomen van anencephiasis waar te nemen, die het gevolg zijn van een vergrote adhesie van de adhesieweefsels rond de milt in de laesies van de nieren. Pijntjes en kwalen zouden geleidelijk verdwijnen, maar dit proces wordt vaak misbruikt om de darmen te versnellen. Vanwege dergelijk misbruik neemt de incidentie van ziekten die verband houden met een derugged body sterk toe.

Asteroïde ziekten, een reeks aandoeningen waarbij een persoon een spier heeft die is aangetast door hoge doses cortisontoxine (een medicijn dat wordt gebruikt om pijn te beheersen), de incidentie van myasthenia gravis of bloedbaaninfecties als gevolg van myasthenia gravis worden vaak gezien in de aanwezigheid van puisten.

Er zijn veel andere aandoeningen die worden veroorzaakt door een onjuiste vertering en opname van voedsel, maar dit zijn de meest voorkomende oorzaken van veel voorkomende deurbanisaties. Sor Meleeema is een medische aandoening die wordt veroorzaakt door een dergelijke slechte voedselopname.

Een andere veelvoorkomende oorzaak van ontzuring is de afwezigheid van noodzakelijke vezels in de voeding. voedingsrichtlijnen voor het behouden van een goede gezondheid moeten voldoende vezels in de voeding opnemen. Voedsel zoals groenten en fruit bevat vezels die ons lichaam niet volledig kan verwerken, zodat een persoon minder of helemaal niets van deze voedingsmiddelen hoeft te consumeren.

Siphany is een medische aandoening die wordt veroorzaakt door een tekort aan magnesium in het bloed. Magnesium helpt bij het ontspannen van spieren en zenuwen. Na het nuttigen van alcohol moet een persoon een maaltijd nemen die voldoende magnesium bevat.

Alcohol kan een van de belangrijkste boosdoeners zijn als het gaat om het veroorzaken van een veelvoorkomende ontzuringsziekte. De fysieke handeling van het drinken van alcohol kan leiden tot veel lichamelijke problemen zoals bloedverdunning of oedeem. Wanneer er een onbalans van oestrogeen is, kunnen vetcellen overreageren om het lichaamsgewicht te beheersen. Instabiliteit over het gewicht en ontstekingen kunnen leiden tot verslapte huidrimpels en ouderdomsvlekken.

There is also another factor that can cause common deusterization disease. It is called methemoglobin simply means blood cells are present in greater amount in dies than normal. When there is an absence of oxygen in the blood stream, the blood cells die and is carried away by the body's natural waste system. But as mentioned above, methemoglobin is found in greater amount as compared to normal, which is primarily respiratory system related. When there is a great abundance of methemoglobin there is greater chance that blood components are getting through the body in a timely manner and it can also be an explanation of an occurring cold wave.

Mercury.It is a vitalizer and has been removed out of the list of essential vitamins and minerals contained in a healthy diet. It is stated that mercury is better than vitamins A & E. Vitamin A is considered better than vitamin E as it is considered active form of vitamin A. Mercury if removed from a diet can reduce the effectiveness of Vitamin E.

Iodine.Iodine is a later vitalizer and can be found in products like salts and medications. Leaving out this vital compound can reduce the effectiveness of magnesium in skin care.

Sodium. This is a common salt found in a lot of foods. Excess sodium can cause swelling due to an increased sensitivity of the vessels within your skin. Causes of swelling are swelling ankles, swollen feet, and bloating of the stomach. Which will help to prevent this from happening is by cutting down on salt intake.

Chloride.chloride is een metallurgisch zout dat wordt aangetroffen in zoutkristallen. Door chloride te verwijderen, verergert het zeker de pijn en kan het ook bloedingen veroorzaken.

Jodium is genetisch bepaald. Door jodium te drinken voor 2 yoghto's zou je schildklierproblemen in de eerste fase kunnen verminderen of stoppen. jodiumtekort.